SimplyBurns

SimplyBurns rev428

Brand, kopieer en rip cd's of dvd's

SimplyBurns is een zeer fijn gratis programma om cd's of dvd's mee te branden. Je ript of kopieert ze desgewenst direct vanaf een andere schijf. Door het intuïtieve menu is dit een heel handig stukje software voor iedereen die wat wil branden. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Kopieert beveiligde dvd's

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

SimplyBurns is een zeer fijn gratis programma om cd's of dvd's mee te branden. Je ript of kopieert ze desgewenst direct vanaf een andere schijf. Door het intuïtieve menu is dit een heel handig stukje software voor iedereen die wat wil branden.

Meteen bij het opstarten vraagt SimplyBurns wat je wilt doen. Je kiest hier tussen Data, Audio, 1:1 Kopie, Rip schijf en Brand schijfkopie. Eenmaal aangegeven wat je wilt, vertel je het programma wat de bron is en waar het naar toe moet. Is de schijf voorzien van een beveiliging, dan zal het programma deze omzeilen om toch gewoon het project te voltooien.

SimplyBurns is simpel in het gebruik en doet zijn werk goed. Brand je dus vaak cd's of dvd's of wil je deze allemaal op je harde schijf zetten, dan is SimplyBurns een ware aanbeveling.

SimplyBurns

Download

SimplyBurns rev428

Beoordelingen about SimplyBurns

  • chrisulrich

    door chrisulrich

    "50% waardeloos programma, dus niet eens een 6 min."

    Een CD rechtstreeks kopiëren lukt in 50 % van de gevallen. De ene keer wel, de volgende keer niet, met de mededeling...   Meer.